Kasukas on hea suvine ja kerge suupiste. Eriti siis kui vaeva ei viitsi näha aga süüa tahks.
Viimane tuli eriti maitsev välja, seepärast otsustasin uue retsepti ka kohe üles panna.
Poest too:
Keedetud (kooritud) peeti üks pakk või pool kilo umbes
Pikniku kurki
värsket kurki
heeringat loomulikult ja 20% hapukoort
tee nii:
Heeringas haki tükkideks ja pane madala äärega vormi või piklikku kaussi (hea, kui sellele ka mõni kaas sobiks)
Koori 1 sibul (loodetavasti ei unustanud sa poest ka sibulat osta,mul endal on seda kodus küll, selepärast ma poe asjade hulka ei kirjutanud )
Lõika juba sibul ratasteks, mis sa ootad!
Sibularataste kiht -hea kui sibula rattad oleks hästi õhukesed.
nüüd viiluta peale mõlemat kurki , selise arvsetusega, et kataks õhukese kihina heeringa tükid
järgmiseks riivi peale peet, siis triibuta kodus oleva majoneesi jäägiga veidi- seda selleks et veidi maitset lisada, mida hapukoorel endal pole
siis hapukoor peale ja....
seda kaant oleks nüüd tarvis ja üht puust pinda, mis lööke kannatab-näiteks lõikelaud
Kaas peale ja sangad pihku ja kopsi nüüd põhjaga vastu lauda , et hapukoor läbi selle hakke põhjani jõuaks
mul on klaasist vorm ja on hästi näha mis põhjas toimub.
sina tambi edasi, kui ei saa vaadata.
Ja kui sa kohe süüa ei viitsi, siis pane see külmkappi ja söö näiteks homme-see maitseb ausalt öelda pärast seismist veidi paremgi.
Munad võiksid ka ära keeta, et oleks võtta kui kasukat sööma hakkad.
Vat selline retsept. Tegemiseks aega eriti ei kulu ja raha ka mitte.
Thursday, June 4, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment